5 februari 2021

Riet Arts-Maassen uit Ooij overleden.

Riet Arts

Ons bereikte het droevige bericht dat  op 4 februari 2021, Riet Arts-Maasen, uit Ooij op 85 jarige leeftijd is overleden. Riet is vorige week dinsdag in het ziekenhuis opgenomen en vanaf afgelopen dinsdag is haar toestand onverwacht snel achteruit gegaan. Donderdagochtend 4 Februari 2021 is ze daar rustig en vredig ingeslapen. Riet was sinds 2008 weduwe van Mart Arts en in die tijd woonden ze in de Prins Hendrikstraat in Ooij. Later verhuisde ze naar een seniorenwoning in de Wethouder Verrietstraat. We wensen haar beide kinderen, Hans en Angela en hun partners Margriet en Henk, haar kleinzoon Rembrandt, alsmede de overige familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaart is gepland op woensdag 10 februari 2021. In verband met de huidige Corona-maatregelen zal de uitvaart in besloten kring plaatsvinden.  Correspondentie-adres: Wethouder Verrietstraat 41 6576 DC Ooij.