18 juni 2020

Toon Bos uit Beek overleden.

Toon Bos

Ons bereikte dit droevige overlijdensbericht van Toon Bos. Op 75 jarige leeftijd is Toon Bos uit Beek na een lang ziekbed overleden. Toon woonde jaren aan de Wilgenlaan en daarna aan de Hermelijnstraat in Beek. Hij was getrouwd met Marlies Bos en heeft drie kinderen Marielle, Leon en Willy. Toon Bos is voor de meeste mensen wel bekend als de schilder van Beek van Schildersbedrijf A.P Bos en Zonen,  welk bedrijf hij samen met zijn twee broers overnam van zijn vader en dat hij later alleen verder voerde aan de Rijksstraatweg in Beek. Hij werd geboren op 28 augustus 1944 in Groesbeek en overleed 16 juni 2020 in verpleeghuis Joachim en Anna in Nijmegen. De crematieplechtigheid vindt, in verband met de restricties rond het coronavirus, op maandag 22 juni a.s. in besloten kring plaats. Correspondentieadres: Akenshof 11, 6573 BL  Beek. We wensen de familie heel veel sterkte voor dit grote verlies.