8 juni 2020

Duo Sunday uit Groesbeek stopt

Het Duo Sunday in 1989 tijdens een bruiloft in Leuth

Hennie en Pierre van Duo Sunday uit Groesbeek hebben laten weten dat ze per direct  stoppen met hun optredens. Ze zijn 39 jaar en 8 maanden als muzikaal duo bij elkaar geweest. Ze verzorgden de muziek op talloze kermissen, bruiloften, carnaval en andere feestjes in de wijde regio. Omdat het nu in de Coronatijd allemaal erg onzeker is voor zowel de horeca als voor hen, hebben ze besloten te stoppen. Voor hen is de koek op.

One Response to Duo Sunday uit Groesbeek stopt

  • Els en Theo
    hoi PIERRE HIER MET THEO en ELS BEDANKT MET JULLIE FIJNE DANSMUZIEK BIJ DE ZAAL VAN BUSSEL EN IK HOOP DAT WIJ JULLIE BEIDEN TOCH NOG EENS MOGEN ZIEN SPELEN EN MET ELKAAR KUNNEN PRATEN OVER DE GEZELLIGHEID DAT VAN JULLIE HEBBEN GENOTEN DAAR ALS NOG BEDANKT ER VOOR BLIJF GEZOND EN WE HOPEN JE NOGMAALS EEN KEER TE ONTMOETEN THEO en ELS

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.