6 juni 2020

Hadewien Dobbelaer exposeert in Ooij

Hadewien Dobbelaer in de expositieschuur Chambre d’Amis

Beeldend kunstenaar Hadewien Dobbelaer uit Groesbeek exposeert dit weekend in Ooij, in de expositieschuur Chambre d’Amis, Prins Hendrikstraat 1. We worden steeds nadrukkelijker geconfronteerd met onze verbinding met de natuur. Hadewien Dobbelaer onderstreept dit met haar ei-tempera schilderijen op een hele bijzondere manier, die je niet ongemoeid laat. Processen van knop-, bloei, verwelkingen en zaadvorming worden gevat in wonderlijke uitsneden of uitvergrote details. De vaak terugkerende nerven in bladeren refereren aan ons eigen bloedvatenstelsel en zo aan de eenheid in alles. De expositie is op zondag 7 juni nog geopend van 13 tot 17 uur. Kom niet bij symptomen van verkoudheid, griep en koorts (in uw gezin). Expositieschuur Chambre d’Amis van Ann Hoogendoorn in Ooij, Prins Hendrikstraat 1, Ooij, ingang Koningin Wilhelminastraat.   www.annhoogendoorn.nl