24 mei 2020

De Virtuele Herberg

De Virtuele Herberg in de Polder is een platform om polderaars met elkaar in contact te brengen. Het zijn interviews met Bekende en/of Onbekende mensen uit onze eigen polder. Nu veelal rondom het thema corona, maar gelukkig ook met andere onderwerpen. Uitzending 3 kun je vinden door op YouTube virtuele herberg in de polder in te tikken. Zie je een interview met de franchisenemer van Albert Heyn in Millingen over de garantie van voldoende voedsel in deze tijd. Daarnaast Willy Hopman van Omroep Berg & Dal over de veranderde sfeer in hun uitzendingen vanwege corona. Uitzending 4 komt einde week online. Als je op de knop [abonneer] klikt krijg je gratis en wel de volgende uitzendingen aangeboden. Onder de eerste 50 nieuwe abonnees verloten we een gratis maaltijd voor twee personen bij onze eigen Waard van Kekerdom. Onze nieuwe wijkagenten Coen de Vos en Pieter Koolhout komen aan het woord hoe men omgaat met allerlei beperkende maatregelen. Maar ook een emotioneel betoog van Tilly Marchi & Marc van der Heijden van Sportschool Anytime Fitness die uitleggen waarom deze sportschool in de gevarenzone komt zonder onze sportieve hulp. Wil jij ook geïnterviewd worden, of ken je iemand die zijn of haar wijsheid wil delen? Mail naar geert@why-not.nu en wie weet?