12 mei 2020

Kekerdomse basisschool is weer gestart!

Ook op de Laurentiusschool in Kekerdom zijn de lessen weer gestart! De leerlingen zijn feestelijk ontvangen op het versierde schoolplein. De leerlingen zwaaien hun papa’s en mama’s buiten de poort uit en lopen zelf naar de ingang. Elke groep heeft zijn eigen ingang, want we maken ook gebruik van het Kulturhus. Het wegbrengen en ophalen gaat hartstikke goed. Alle leerlingen en ook ouders houden zich goed aan de looproutes en aan de 1,5 meter afstand. Van de gemeente Berg en Dal en Stichting Kulturhus Kekerdom mogen we ook nog een extra lokaal gebruiken, daar krijgt groep 5/6 nu les. Alle leerlingen waren erg blij om hun klasgenootjes weer te zien en alle leerkrachten vinden het fijn om weer met de leerlingen te kunnen werken. Als verrassing lag er voor elke leerling een klein welkomstpresentje op de tafel!