19 april 2020

Tunneltje in Beek “geverfd”.

De gekleurde voetgangerstunnel

De voetgangers en fietstunnel in Beek, welke leidt naar de voetbalvelden van BVC’12 en het Wylermeer is de afgelopen dagen een paar maal van kleur veranderd. Zaterdagmorgen ontdekten voorbijgangers, dat de tunnel geel-zwart geverfd was, dat associeerde met de voetbalclub Vitesse uit Arnhem. Later die dag hebben onbekenden de “kwast” ter hand genomen en de gehele tunnel voorzien van de kleuren rood zwart en groen, de kleuren van voetbalclub NEC uit Nijmegen. Ook was er de tekst De nummer 1 van Gelderland aangebracht. Omdat er heel veel verf gebruikt is, heeft het een aardige duit gekost en is men geruime tijd bezig geweest.  Volgens een voorbijganger was de verf om 20.00 uur nog niet droog.  De politie heeft die middag, samen met een speurhond, een onderzoek in de omgeving ingesteld, maar het is niet duidelijk of dat iets met deze zaak te maken heeft gehad.  zie de foto’s