27 maart 2020

Boek “KEKERDOM IN BANGE DAGEN”

Opnieuw zijn de plannen rond de presentatie/distributie van het boek KEKERDOM IN BANGE DAGEN gewijzigd ivm de jongste corona-voorschriften. Brief voor de geinteresseerden: Beste geïnteresseerde, In de eerste plaats hopen wij dat het goed met u gaat! Het boek KEKERDOM IN BANGE DAGEN komt dezer dagen van de drukker en wij willen niets liever dan dit prachtige boek aan u overhandigen. Maar helaas zijn we gedwongen de alternatieve boekdistributie van zondag 29 maart opnieuw te wijzigen. Het zal niet mogelijk zijn om het boek(en) in het Kulturhus op te halen. De huidige Corona-maatregelen indachtig willen wij geen enkel risico nemen. Hoe komt u dan wel aan het exemplaar dat u besteld heeft? Lees hieronder verder. Voor vragen en/of bestellingen van het boek kunt u een email sturen naar kekerdominbangedagen@gmail.com.