11 maart 2020

Kaf van het Popkoren Sing & Swingfestival

Op zondag 8 maart vond de 4e editie van het Kaf van het Popkoren Festival plaats in de Linde in Groesbeek. 11 popkoren namen het tegen elkaar op en gingen de muzikale strijd aan. Ieder koor verzorgde een gejureerd optreden van 25 minuten, met een vrije invulling van de muziek. De deelnemende koren waren: Koor Ap/Art, Just 4 Fun, Prestige Arnhem, Vocal Group Notes, Popkoor Enjoy, Juvia, Noot Scenario, Switch Koor, Popkoor d’Accord, Popkoor NOIZ en Pocket Rock!t. Na alle optredens ging het feest gewoon door en kon men swingen op muziek van de DJ en gezellig een drankje doen met de leden van de koren. Helaas viel Koor Ap/Art niet in de prijzen, maar het was een zeer geslaagd optreden. De uitslag was: 1e NootScenario, 2e Notes en 3e Pocket-Rockit. Foto’s: Erik Hell.