11 maart 2020

Spinningsensation Team Alpe Du’7   

 AFGELAST: Samen Fietsen tegen Kanker.  Op zondag 17 mei 2020 neemt team Alpe d’Hu7 deel aan het lokale event “Zeven voor Leven”. Een wielertocht van 140 kilometer en 2000 hoogtemeters. Doel van Zeven voor Leven is om zoveel mogelijk geld op te halen voor speciaal en gericht onderzoek naar kanker. We hebben als team al veel geld weten te werven middels de Snertactie van februari en middels shirtsponsoring van een aantal betrokken bedrijven en ondernemers. Maar voor wie de Snertactie heeft gemist en/of niet van erwtensoep houdt, is er nog een kans om je steentje bij te dragen aan dit goede doel. Steun ons en schrijf je in voor de Spinningsensation: lekker samen trappen tegen kanker! Neem zelf plaats voor 1 uur (of meerdere uren) op de spinbike en trap een rondje met ons mee! Wanneer:  Op zaterdag 21 maart; Hoe laat:  4  lesblokken van 13.00 tot en met 17.00 uur; Locatie:  sportschool, TotalVit te Groesbeek, Cranenburgsestraat 23b; Prijs:  € 15,00 per blok. Doe mee, schrijf je in en steun dit goede doel! Inschrijven kan via een berichtje naar  alpedhu7@gmail.com, ovv van voor- en achternaam en het lesblok waaraan u wilt deelnemen. Supporters zijn die middag uiteraard ook van harte welkom! Meer info: facebookpagina Team Alpe d’Hu7