5 januari 2020

Koninklijke Onderscheiding voor Koen Laurijs in Millingen aan de Rijn.

Koninklijke Onderscheiding voor Koen Laurijs.

Op zondag 5 januari kreeg de heer K.M.E. (Koen) Laurijs uit Millingen aan de Rijn een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal reikte deze onderscheiding uit bij de nieuwjaarsreceptie van schutterij OEV1 in Millingen aan de Rijn. De heer Laurijs is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg deze onderscheiding omdat hij 20 jaar bestuurslid was van OEV1 (de Natte). De laatste 10 jaar was hij zelfs de voorzitter. Daarnaast is de heer Laurijs sinds 2007 leider bij een jeugdelftal van SC Millingen. Bij Fanfare St. Cecilia helpt de heer Laurijs al ruim 10 jaar bij het ophalen van oud papier. Ook geeft hij belangeloos bijles aan asielzoekers die de Nederlandse taal willen leren. Foto: Erik Hell.(BD1)