2 oktober 2019

Kick Off Sjors Sportief bij basisschool “Op de Heuvel” in Groesbeek.

Loesan, Jitte en Annelies Visser bij de Kick Off van Sjors Sportief.

Woensdagmorgen was de Kick Off van “Sjors Sportief” in basisschool “Op de Heuvel” in Groesbeek. Dit kwam omdat een leerlinge van groep 8 van die school, Jitte van Gruijthuijsen, de winnende tekening had ontworpen, welke op de voorpagina van het Sjors Sportiefboekje gedrukt staat. Zij kreeg ook het eerste boekje uitgereikt, alsmede een prijs en een prijs voor haar hele klas, een sportclinic. De prijsuitreiking werd gedaan door wethouder sport van de gemeente Berg en Dal, Annelies Visser, samen met Buurtsportcoach Loesan Bottema. Het boekje werd vervolgens aan alle leerlingen van de basisscholen in de gemeente Berg en Dal uitgereikt. 

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Berg en Dal ontvangen op woensdag 2 oktober weer het Sjors Sportief boekje. In dit boekje staan enorm veel sportieve activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport in onze gemeente! Vorig schooljaar schreven zich ruim 500 kinderen in, wat een succes! Sjors Sportief is enorm populair onder de basisschooljeugd. Buurtsportcoaches van Sportstimulering Berg en Dal vinden het erg belangrijk om de basisschooljeugd met plezier te laten sporten en bewegen. Het gevarieerde aanbod in het boekje biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de verschillende activiteiten die de sportaanbieders te bieden hebben.

Verrassingsbezoek tijdens KICK OFF

Dit jaar zal de KICK OFF samen met de ‘wethouder sport’ Annelies Visser en Buurtsportcoaches Ferdi Roelofs en Loesan Bottema verzorgd worden op de school van de winnaar van de tekenwedstrijd. Deze tekening staat op de voorkant van alle Sjors boekjes van schooljaar 2019-2020. Wie deze winnaar is en op welke school hij/zij zit is nog geheim…..dit wordt pas op woensdagochtend 2 oktober bekend gemaakt. En dat gebeurde dus op de basisschool Op de Heuvel in Groesbeek.