2 oktober 2019

Peter Janssen uit Beek overleden.

Peter Janssen als koning van de schutterij B.U.B. in 2014.

Ons bereikte het droevige bericht, dat op 1 oktober,  op 62 jarige leeftijd, Peter Janssen uit Beek is overleden. Peter was al enige tijd ziek maar hield zich sterk. Hij had, samen met zijn vrouw Mariët een Brunawinkel in NIjmegen. Ook was hij actief binnen de schutterswereld. In het seizoen 2014-2015 was hij schutterskoning bij schutterij B.U.B in Beek. In 2015 werd hij kringkoning van Rijk van Nijmegen – de Betuwe. Na zijn kringkoningschap was hij penningmeester bij het  kringbestuur van het Rijk van Nijmegen-de Betuwe. Die functie oefende hij tot op het laatste moment uit. Wij wensen Mariët, kinderen, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke periode.  De familie meldt:We nemen afscheid van Peter op zaterdag 5 oktober a.s. in het Kulturhus, Roerdompstraat 6 te Beek-Ubbergen. Wij vinden het fijn als u vanaf 11:00 uur samen met ons een kop koffie of thee wilt drinken. Er is dan de mogelijkheid om ons persoonlijk te condoleren. Vanaf 12:00 uur willen we tijdens een dienst zijn leven herinneren. Er is de gelegenheid om schriftelijk te condoleren bij binnenkomst. Het gezin zal om 13:00 uur Peter naar het crematorium brengen.