2 augustus 2019

Papdag op de Zeelandschehof in Millingen

Sluit gezellig de vakantie af, met uw kinderen, op de Zeelandsche Hof tijdens de PAP-dag! Zondag 18 augustus 2019 van 13.00 tot 17.00 uur. Wij verwelkomen u weer graag bij de Pony, Akker en Paarddag op de Zeelandsche Hof, de PAP-dag! Geniet nog van de laatste vakantiedag samen met uw kinderen!

De PAP-dag wordt wederom een actieve en gezellige middag voor u en uw kinderen; uw kinderen kunnen lekker buiten spelen en aan diverse activiteiten deelnemen terwijl u geniet van een drankje of gewoon aan een activiteit meedoet. De Veldruiters zullen naast het verzorgen van de ponyritjes ook Voltigedemonstraties geven met allerlei capriolen op en naast het paard, komt dit zien! De toegang is gratis. Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten is er weer de “Hoefijzerkaart” voor maar € 5,00 en kan er meegedaan worden aan:

  • ponyritje door de Veldruiters verzorgd;
  • skippy race!
  • schminken;
  • trampolinespringen;
  • strobak met presentjes voor de kleinsten;
  • piramide bouwen met bamboestokken;
  • diverse andere spellen.

De hoefijzerkaart is tevens inclusief:

  • limonade
  • zakje snoep
  • een leuke herinnering voor de prestaties van de verschillende spellen!

De laatste en inmiddels al 18e editie van de PAP-dag belooft ook dit jaar weer een leuke middag te worden! Voor meer informatie kunt u bellen met de Zeelandsche Hof, telefoonnummer 06-12650056. Een routebeschrijving vindt u op de website: www.zeelandschehof.nlGraag tot ziens op zondag 18 augustus 2019 bij de “Zeelandsche Hof”, Molenstraat 4 in Millingen aan de Rijn!