25 juli 2019

Ook Leuth krijgt binnenkort zijn eigen dorpsquiz!

Op zaterdag 24 augustus wordt in Leuth een dorpsquiz georganiseerd door de werkgroep Ontmoetingen van de Dorpsagenda Laat Leuth Leven. Teams van maximaal 10 personen beantwoorden allerlei vragen over uiteenlopende onderwerpen en natuurlijk hoort hier ook een geheime, spannende opdracht bij. Van jong tot oud kan meedoen. Ga los in je team met creativiteit, samenwerking en gezelligheid en ga de strijd aan voor een mooie prijs en eeuwige roem! Programma: Welkom in de binnentuin van de nieuwe buurt Kalfsheuvel; hier is de ontvangst met koffie/thee op zaterdag 24 augustus tussen 13.00 en 14.00 uur. Om 14.00 uur worden de quizmappen uitgedeeld en kunnen de teams van start. De vragen kunnen op verschillende locaties beantwoord worden: deels ter plekke, in het dorp, of bij iemand thuis. Stipt om 16.00 uur moeten de antwoorden ingeleverd zijn bij de Kalfsheuvel en gaat de jury aan de slag. Vanaf 16.00 uur is er een feestelijke samenkomst in de binnentuin met muziek, hapjes, drank en een broodje hamburger. Ook als je niet meedoet met de quiz ben je van harte welkom om verder kennis te maken met je (nieuwe) dorpsgenoten. Voor de kinderen zijn enkele spellen aanwezig. Om 19.00 uur volgt de uitslag en ontvangt het winnende team de hoofdprijs; hierna kunnen de teams nog lekker nagenieten met een borrel. Inschrijving en informatie:

  • Inschrijving per team van maximaal 10 volwassenen, vóór 15 augustus 2019 via dorpsquizleuth@gmail.com. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en reglement.
  • Kosten € 5,- per persoon. Hiervan wordt de quiz samengesteld, worden materialen bekostigd en krijg je een broodje hamburger. Het totaalbedrag per team moet tegelijk met de inschrijving vóór 15 augustus worden overgemaakt.
  • Geen of een te klein team? Meld je gerust aan en wij bemiddelen bij het maken van een team.
  • Drankjes verkrijgbaar via consumptiebonnen van € 1,-. (Niet-alcoholische drank is 1 bon, alcoholische drank 2 bonnen.)