25 juli 2019

Laatste dag tractor Vierdaagse Groesbeek

In afwachting van het vertrek naar Breedeweg.

Donderdag 25 juli was de laatste dag van de Groesbeekse tractor vierdaagse welke voor de 7e keer georganiseerd werd van 22 juli 2019 tot en met 25 juli 2019. De zevende editie van de tractor 4 daagse werd georganiseerd door “Camping de Leigraaf” in Groesbeek. Het is de bedoeling, om net zoals de wandelvierdaagse van Nijmegen, 4 dagen te volbrengen, maar nu met een oldtimertractor. De tochten zijn, voor zover mogelijk gelijk aan de wandelvierdaagse en wel aan de tochten van de 50 km. Bij de start ontving ieder een T-shirt en na het volbrengen van totaal 200 km kreeg men een mooi aandenken, als teken van volbrenging. Dit gebeurde aan het einde van de rit in Buurtmarkt Breedeweg te Breedeweg, waar de deelnemers werden toegesproken door wethouder en locoburgemeester Annelies Visser van de gemeente Berg en Dal. Zij prees zowel de deelnemers als de organisatie voor dit prachtige evenement, dat dit jaar wel onder erg moeilijke (warme) omstandigheden moest worden afgelegd. Omdat de deelnemers allemaal hun eigen tempo reden, moest in eerste instantie verzameld worden op de parkeerplaats van de Canadese erebegraafplaats, maar omdat daar geen schaduw was, werd uitgeweken naar een plek in het bos langs de Zevenheuvelenweg. zie de foto’s