6 juli 2019

Wasserijspelen in Beek

De schuttersfeesten/ zomerfeesten in Beek zijn vrijdagavond van start gegaan met de Wasserijspelen op de Rijksstraatweg. De zesde editie van deze Beekse Zomerfeesten, welke begon met de Wasserijspelen bij de start van de “Beekse kermis”, was weer een succes. 16 Topteams streden deze avond op de Rijksstraatweg in Beek om de hoogste eer en lieten zien wat ze in hun mars hadden. Het was een gezellig geheel met een aantal nieuwe spelen en waar water en bier belangrijke zaken waren. De meesten hielden het dan ook niet droog. Ook de Brandweer was vertegenwoordigd, niet alleen met een aantal teams uit Beek en het Duitse Kranenburg, maar ook met hun brandweerwagens ter promotie van een baan bij de brandweer. De brandweer van Beek zoekt nog 4 mensen om hun team te versterken. De drie topteams zijn: 1. Jeugd van tegenwoordig. 2. fc de badslippers  en 3 Brandweer Kranenburg.  zie de foto’s deel ;  deel 2;  deel 3deel 4;  zie filmpje op Youtube.