24 juni 2019

Stüppkesmarkt in Kranenburg

Stüppkesmarkt in Kranenburg

Dit weekend was er weer de jaarlijkse Stüppkesmarkt in het Duitse Kranenburg. Het hele stadje stond vol met kramen en op diverse plaatsen waren optredens van muzikanten. En natuurlijk was ook weer de historische groep “den Olden Tied” uit Nederland present om hun oude handwerken te demonstreren. In 1980 werd voor het eerst de Stüppkesmarkt georganiseerd en sinds 1997 vindt er het feestje in een ritme van twee jaar plaats. De Stüppkesmarkt bood zijn  gasten ook dit jaar weer een feest waarbij men nog lekker gezellig met elkaar kan kletsen en feesten. Bovendien is er een groot aanbod aan schotels en drankjes te vinden. De mensen uit Kranenburg weten hoe ze een driedaagse programma met muziek, amusement, dans en comedy voor hun gasten moeten plannen.Veel bezoekers uit de grensstreek waren naar Kranenburg gekomen om dit evenement te bezoeken. zie de foto’s