24 april 2019

Toneel Mooi Uitzicht speelt ‘SAFARIBOMBARIE’

Toneel Mooi Uitzicht, onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden, in Beek speelt donderdag 20, zaterdag 22 en zondag 23 juni de muzikale theatervoorstelling ‘Safaribombarie’. Alle acteurs hebben moeite met horen en/of zien. Deze theatergroep gaat niet uit van beperkingen maar werkt vanuit talent. De acht muzikanten en de 25 spelers van Toneel Mooi Uitzicht brengen de voorstellingen bij Kalorama aan de Nieuwe Holleweg 12 in Beek. Het is een geheel eigen productie, alle rollen, scènes en teksten zijn zelf bedacht. Aanvang 20 en 22 juni om 19.00 uur en 23 juni om 14.30 uur. Kaarten zijn gratis en verkrijgbaar vanaf 2 mei via toneelmooiuitzicht@gmail.com (geef wel aan het aantal kaartjes en de datum van de voorstelling) Alleen bewoners van Kalorama kunnen voor kaarten ook terecht bij de receptie van Kalorama op de hoofdlocatie). www.facebook.com/toneelmooiuitzicht

Toneel Mooi Uitzicht, onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden, speelt op 20, 22 en 23 juni 2019 de muzikale theatervoorstelling ‘SAFARIBOMBARIE’. De voorstellingen zijn gratis en worden opgevoerd bij Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 in Beek. De voorstelling is een geheel eigen productie. De rollen, scènes en teksten uit de voorstelling ‘SAFARIBOMBARIE’ zijn compleet zelf bedacht. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Theatergroep Toneel Mooi Uitzicht

Toneel Mooi Uitzicht is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden. Alle acteurs hebben moeite met horen en/of zien. Er is een grote groep spelers, begeleiders, een band, een decorgroep, catering,  grimeurs én publieksbegeleiders. Deze theatergroep gaat niet uit van beperkingen, maar werkt vanuit talent! Door samen te werken, worden de spannendste verhalen gemaakt en gespeeld.

Groot spektakel: ‘SAFARIBOMBARIE’

‘SAFARIBOMBARIE’ is een megaproductie. Samen met acht muzikanten maken de 25 spelers van Toneel Mooi Uitzicht een onvergetelijke theatervoorstelling!  Ieder jaar verzorgt deze groep een grote voorstelling in de maand juni. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden!

Kaartjes reserveren vanaf 2 mei

Mis deze unieke voorstelling niet! U betaalt geen entree en u bent van harte welkom op de volgende dagen en tijdstippen: donderdag 20 juni 2019 om 19.00 uur, zaterdag 22 juni 2019 om 19.00 uur en zondag 23 juni 2018 om 14.30 uur. Wij vragen u wel om uw kaartje(s) tijdig te reserveren.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 2 mei bij: toneelmooiuitzicht@gmail.com of (alleen voor de bewoners van Kalorama) bij de receptie van Kalorama op de hoofdlocatie.