14 januari 2019

Ed van Rossum uit Ooij overleden.

Ed van Rossum

Ons bereikte het droevige bericht dat op zondag 13 januari Ed van Rossum uit Ooij op 72 jarige leeftijd is overleden. Ed, in zijn werkzame leven sportleraar, was al enige tijd ziek, maar er bleef hoop. Hij is overleden in het ziekenhuis in Nijmegen in aanwezigheid van zijn dierbaren. We wensen zijn vrouw Ria en overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De crematie van Ed zal op vrijdag 18 januari in besloten kring plaats vinden.

5 Responses to Ed van Rossum uit Ooij overleden.

  • Ria en familie veel sterkte voor deze moeilijke tijd en in de toekomst gewenst.

  • Gecondoleerd met dit verlies en veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen. Ans en arie

  • Dit droevige bericht greep mij erg aan. Als oud collega van het vormingswerk Nijmegen hebben we vele fantastische uren samen mogen beleven en ervaren wat een prachtige collega hij was. Ria en familie, heel veel sterkte in deze moeilijke dagen.

  • Lieve Ria. Na een leven waarin we zoveel lief en leed hebben gedeeld ben ik erg geschrokken van het bericht dat Dopke niet meer is. Liefs en tot gauw. Stien de Knoppert

  • Lieve Ria, heel veel sterkte in deze dagen van afscheid, maar zeker voor de komende tijd wanneer het gemis groter wordt.Sterkte.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.