4 januari 2019

Uitnodiging parochieavond in Kulturhus te Leuth

Kapelaan Rudo Franken

Na de fijne avond rond Missa in mysterium (Herman Finkers) vorig jaar in Ooij willen we ieder­een graag uitnodigen voor een parochie avond op dinsdag 8 januari 2019 voor Beek, Ooij en Leuth. Deze avond is in samenwerking met het Centrum voor Parochie Spiritualiteit (CPS) uit Nijmegen-Brakkenstein.

Mirjam Spruit van het CPS zal een inleiding geven aan de hand van een bijbel­verhaal over Mozes, waar nader­hand uitwisseling over kan zijn. Vanuit dit verhaal kunnen we gaan kijken hoe God wel of niet aanwezig is in ons leven en hoe we daar mee omgaan en wat we willen meenemen naar de toekomst van onze geloofsgemeen­schap/kerk.

Tijdens deze avond is er ook gelegenheid om gedachten en wensen uit te wisselen met ons als pastoraal team, die graag openstaan voor wat er onder u leeft om zo samen te kunnen werken aan een fijne geloofsgemeenschap. Welkom 8 januari 2019 20.00-22.00 u in Kulturhus, Reusensestraat 6, Leuth. Inloop vanaf 19.30 uur. Kapelaan Rudo Franken.