13 november 2018

Lichtjesavond Groesbeek 24 december 2018

De jaarlijkse herdenking van de Stichting Lichtjesavond Groesbeek op 24 december a.s. zal net als verleden jaar om 16.00 uur beginnen. Na een welkomstwoord van de voorzitter en de (loco)burgemeester gaan de bezoekers onder begeleiding van de vrijwilligers 2619 kaarsen plaatsen bij de graven op de Canadese Militaire Ere Begraafplaats. Voor de bezoekers die met de auto komen is er langs de Zevenheuvelenweg ruim voldoende parkeergelegenheid. De verkeersbegeleiders wijzen u de plek waarna u lopend de begraafplaats kunt bereiken. Bezoekers die moeilijk ter been zijn kunnen zich via lichtjesavondgroesbeek@gmail.com aanmelden voor een pasje. Met dit pasje kunt u dichter bij de ingang parkeren. Om te voorkomen dat de woningen aan de Derdebaan niet benaderbaar zijn voor hulpvoertuigen zal er door de politie streng worden toegezien op parkeren buiten de toegestane zones. Rond 16.45 uur zal Marjolein Pieks, bekend van haar vertolking van Mariken van Nieumeghen en Kiste Trui, haar slotlied zingen. De bezoekers kunnen onder het genot van een kop warme chocolademelk nagenieten van het warme kaarslicht dat over de begraafplaats schijnt. Wilt u kaarsen doneren dan kunt u uw bijdrage overmaken naar: Stichting Lichtjesavond Groesbeek NL69 RABO 0330 5231 12. Wilt u liever een contante donatie geven dan kunt u terecht bij Brouwerij ‘Den Drul’, Dorpsstraat 7 Groesbeek. Locatie: Canadese Militaire Ere Begraafplaats, Zevenheuvelenweg 38, 6561 ES Groesbeek Datum: 24 december 2018. Aanvang 16.00 uur. Reserveren niet noodzakelijk. Informatie: www.lichtjesavondgroesbeek.nl Facebook: https://www.facebook.com/lichtjesavondgroesbeek https://www.facebook.com /CandlesEveningatGroesbeek