13 november 2018

Inloopavond Duitse bus in de Musschenberg in Beek

Slechts weinig mensen hadden maandagavond de moeite genomen om naar de inloopavond  te komen over het opheffen van de lijnen 57 en 58 van de Duitse bus, de laatste bussen die  nog door het dorp Beek reden. De meeste mensen hadden inmiddels wel begrepen dat een inloopavond geen inspraakavond is en dat het definitief is, dat de bus m.i.v. 9 december niet meer door het dorp rijdt maar alleen over de N325, de “Nieuwe Rijksweg” waar de voorbereidingen voor de aanleg van nieuwe bushaltes reeds in volle gang zijn. En dat mag wat kosten, er zijn ingrijpende werkzaamheden en aanpassingen en er worden zelfs fietskluizen aangelegd, waar de fietsers hun fiets veilig kunnen opbergen. De medewerkers van de Provincie deden hun best om de bezoekers de nieuwe situatie uit te leggen. zie de foto’s.