13 november 2018

11 November 2018 Canadian Remembrance Day in Groesbeek.

 Elk jaar herdenken en respecteren Canadezen hun veteranen – zij die de ultieme opoffering hebben gedaan om de belangen van Canada in binnen- en buitenland te verdedigen. In de week van 5 tot 11 november is de “Veterans Week”, met honderden ceremonies en evenementen die plaatsvinden in heel Canada. Het Departement van Nationale Defensie en de Canadese strijdkrachten willen de prestaties en offers eren van allen die Canada hebben gediend, evenals degenen die vandaag in een uniform blijven dienen, als onderdeel van de Veteranenweek. Op zondag 11 november waren enkele honderden belangstellenden, waaronder veel militairen naar de Canadese erebegraafplaats in Groesbeek gekomen om de gevallen soldaten te gedenken. Frans Bootsma maakte de foto’s. zie de foto’s