4 november 2018

Oud onderwijzeres uit Ooij, Jacquemine Verweij, wordt 80 jaar. Oproep.

Anny Sommers stuurde het volgende bericht: Beste oud-leerlingen van juffrouw Jacquemine Verweij. Op maandag 19 november wordt ze 80 jaar. Ik zie haar iedere week en dan hebben wij het regelmatig over de schooltijd die ze in Ooij heeft gehad. Er zijn dan vele verhalen over als ze leerlingen tegenkomt die haar herkennen, ze weet zich dan ook nog precies te herinneren hoe de gezinssituatie was. Ik denk dat ze het heel leuk zal vinden om een kaartje van oud leerlingen te krijgen. Maar om haar hiermee te verrassen zou het fijn dat jullie dan de kaarten naar mij toe sturen, zodat ik er dan een bundel van maak met een mooie strik eromheen. Ik hoop veel kaarten te krijgen van de mooie tijd die ze heeft gehad in Ooij. Groetjes, Anny Sommers, Goudwindestraat  9. 6576CC  Ooij

 

4 Responses to Oud onderwijzeres uit Ooij, Jacquemine Verweij, wordt 80 jaar. Oproep.

 • Veels te laat lees ik dit bericht. Kan me juffrouw Verweij nog goed herinneren, zijn zelfs een keer bij haar thuis geweest. Feliciteer haar als nog en doe haar de hartelijke groeten. Thea Mondij

  • Ik ken Jacquemine Verwey nog van vroeger en ik vroeg mij af of ze nog leefde.
   Jacquemine ik zou graag met jou in contact willen komen.
   Wij woonden vroeger in het huis wat nu de Rozet heet en jij op de Rijksstraatweg.
   Groetjes Lia Janssen van Fulpen. Akky van Fulpen die ook regelmatig bij jullie kwam is helaas voor een paar jaar terug op 68 jaroge leeftijd overleden

 • Ach wat jammer dat ik dit nu pas lees!!! Was mijn juf in de 3de klas. Fijne herinneringen!! Heb zelfs nog een klassefoto van klas 3 waar ik nog velen van herken maar nooit meer gezien.

  • Hallo Wilma, voor de herdenkingsbijeenkomst bij ons oorlogsmonument op de ooijse bandijk zouden we jou graag een persoonlijke uitnodiging willen sturen. Helaas hebben we twijfels over jouw adres. Zou je zo vriendelijk willen zijn om mij deze te mailen.
   Vriendelijke groeten van je neef Joop Janssen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.