4 november 2018

Oud onderwijzeres uit Ooij, Jacquemine Verweij, wordt 80 jaar. Oproep.

Anny Sommers stuurde het volgende bericht: Beste oud-leerlingen van juffrouw Jacquemine Verweij. Op maandag 19 november wordt ze 80 jaar. Ik zie haar iedere week en dan hebben wij het regelmatig over de schooltijd die ze in Ooij heeft gehad. Er zijn dan vele verhalen over als ze leerlingen tegenkomt die haar herkennen, ze weet zich dan ook nog precies te herinneren hoe de gezinssituatie was. Ik denk dat ze het heel leuk zal vinden om een kaartje van oud leerlingen te krijgen. Maar om haar hiermee te verrassen zou het fijn dat jullie dan de kaarten naar mij toe sturen, zodat ik er dan een bundel van maak met een mooie strik eromheen. Ik hoop veel kaarten te krijgen van de mooie tijd die ze heeft gehad in Ooij. Groetjes, Anny Sommers, Goudwindestraat  9. 6576CC  Ooij