31 oktober 2018

Donateursavond Stichting de Thornsche Molen.

Op 8 november vind de jaarlijkse donateursavond bij Restaurant de Thornsche Molen plaats. De avond heeft de volgende indeling: Welkom en presentatie van de ontwikkelingen rondom de molen en het informatiecentrum, Henny Driessen. – Een beeld van de financiële situatie – Nieuwe ontwikkelingen omtrent donateurschap – Presentatie van Paul Wilbers – Ruimte voor u als donateur voor opmerkingen, ideeën en vragen – Uitloting obligatie. Vanaf 19.15 uur staat de koffie voor u klaar. Vanaf 19.30 uur starten wij graag met het programma. De stichting is tot op heden nog niet draagkrachtig genoeg om u deze avond van consumpties te voorzien. Het eerste kopje koffie wordt u daarom aangeboden namens de Stichting. Ook als u geen donateur bent, maar dit wel wilt worden of een eenmalige schenking wilt doen, bent u van harte welkom op deze avond. Wij vertellen u dan graag over de verschillende mogelijkheden en voordelen voor u als donateur.  Wij hopen u te mogen ontvangen op deze avond. Heeft u vragen dan kunt u mailen naar info@thornschemolen.nl Hartelijke groet, Eline Frederiks;  Secretaris Stichting Thornsche Molen