22 september 2018

Gouden KNVB-speld voor Treffers-voorzitter Bert Janssen

Voorzitter Bert Janssen van De Treffers  heeft vrijdagavond in het clubhuis van de voetbalclub de gouden bondsspeld opgespeld gekregen door KNVB-voorzitter Michael van Praag. Van Praag was vrijdagavond te gast bij De Treffers omdat daar het 100 – jarig bestaan van de club werd gevierd met het praatprogramma ‘Groesbeek meets ….. topsport ‘.  Presentatoren Ben Wegh en Eddie Geerts gingen met van Praag in gesprek over allerlei voetbalzaken, terwijl ook de zaal de gelegenheid kreeg om vragen te stellen aan van Praag. Het publiek bestond  o.a. uit leden van de businessclub van De Treffers en AWC uit Wijchen, clubleden en andere belangstellenden. Van Praag vertelde o.a., dat er per weekend 35.000 voetbalwedstrijden  worden gespeeld, waarvoor evenzovele scheidsrechters voor gezocht moeten worden.  Er kwamen veel interessante onderwerpen aan bod, waaronder het damesvoetbal.

Van Praag speld de Goudenspeld op de revers van Bert JanssenFoto Joop Verstraaten