4 augustus 2018

Jos Peters uit Beek overleden.

Ons bereikte het droevige bericht dat Jos Peters uit Beek, zaterdag op 78 jarige leeftijd in het CWZ te Nijmegen is overleden. Jos was jarenlang de “STOMERIJMAN”  in Ooij en omstreken. Hij maakte deel uit van het seniorenorkest “De Spetters”  en van dansgroep “d’n Olde Step in Ooij.  Wij wensen zijn beide zonen André en Jos, verdere familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Er is gelegenheid tot afscheid nemen 0p donderdag 9 augustus van 18.00 tot 18.30 uur in uitvaartcentrum Waalstede te Nijmegen.  De crematie vindt plaats op vrijdag 10 augustus  in crematorium Waalstede, Staddijk 130 ( navigatie nr. 125) te Nijmegen. Samenkomst om 09.00 uur en de plechtigheid begint om 09.30 uur.    

6 Responses to Jos Peters uit Beek overleden.

  • Heel veel sterkte. we zullen hem missen bij het dansen

  • Was een geweldige man. Wens familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

  • Jos was een gewardeerd klant van ons kwam iedere zaterdag zijn lekkerbekjes voor hem en de buurvrouw halen . Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies .

  • Wat een ontzettend vriendelijke, aardige en trouwe man is niet meer. Sterkte familie, hij zal niet worden vergeten.

  • Wij als”‘ Fanclub de Fraps”‘ Wensen de familie en al de vrienden van Jos veel sterkte met het verlies van deze onvergetelijke persoon.

  • Wij hebben Jos altijd ervaren als een bijzondere aardige – en aimabele man. Tijdens de gesprekken die ik met hem voerde, bleek altijd weer, dat hij over héél veel dingen héél veel wist.
    Wij wensen zijn beide zonen en verdere familie heel veel kracht om dit grote verlies te verwerken …

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.