24 juni 2018

Vrijwilligersavond SC Millingen / Odio

Zaterdagavond 23 juni 2018 van 17.00 uur tot 22.00 uur werd het jaarlijkse vrijwilligers-feest gevierd, deze keer in het voorste gedeelte van de kantine en op het terras van het clubhuis van SC Millingen / Odio. Dit feest is speciaal voor alle mensen, die op welke wijze dan ook betrokken zijn en op vrijwillige basis werkzaamheden verrichten bij voetbalvereniging SC Millingen of dameskorfbalvereniging Odio. In de openingsspeech werden de vrijwilligers door beide voorzitters, Jan Scholtens en Annemieke Cronenberg, hartelijk bedankt voor hun inzet het afgelopen seizoen en deden ze een indringende oproep voor werving van nieuwe vrijwilligers voor beide verenigingen. Er is immers heel veel werk te doen op allerlei terrein en vele handen maken licht werk. Voor Jan Scholtens, de voorzitter van SC Millingen, die na dit seizoen terugtreedt, had Annemieke Cronenberg een presentje. Vanaf het nieuwe seizoen pakt Alex ten Westeneind de voorzittershamer op bij de voetbalclub. Omdat de spelers van het 1e elftal dit weekend verhinderd waren, verzorgden spelers van het 7e seniorenelftal de koffie, deden de bediening, werkten achter de bar, haalden de lege glazen op, brachten volle glazen en liepen zelfs de polonaise, goed gewerkt! Feest DJ Jos zorgde prima voor passende songs en de muzikale omlijsting. Foto Hans Driessen.

Vrijwilliger van het jaar
Het is een jaarlijkse traditie, dat op deze avond beide verenigingen de Vrijwilliger van het Jaar bekendmaken en huldigen.
Bij Odio is een vrijwilliger van 2018 uitverkozen, maar op deze avond niet gehuldigd. Dat gebeurt op een later tijdstip. Dan wordt ook de naam van deze persoon bekend-gemaakt, die zich op aansprekende wijze en buitengewoon heeft ingezet voor Odio.
Bij SC Millingen zou voor de 10e keer een BLAUW-ZWARTER van het jaar gekozen worden. Vanwege omstandigheden is besloten om de huldiging van deze persoon uit te stellen tot de Kick-Off dag, die gehouden wordt op zaterdag 1 september 2018. Tussendoor werd een leuke, bijzondere loterij gehouden. Onder de aanwezigen werden papieren lotnummers uitgedeeld, waarbij elk lotnummer 2 x voorkwam. Het aparte was, dat 2 personen met hetzelfde lotnummer, die zich het eerst samen bij Feest DJ Jos meldde, een prijs wonnen. En jawel, Monique Wolsing en Elleke van de Heuvel hadden elk hetzelfde lotnummer en kunnen ieder een waardebon van Parfumerie Douglas tegemoet zien.

Het was een heel gezellige vrijwilligersavond met rond 19.00 uur een ruim gevarieerde en heerlijke barbecue, uitstekend verzorgd door Slagerij Kees van der Velden.
Alle foto’s zijn te zien op www.scmillingen.nl