1 mei 2018

Secretaris gevraagd bij EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom

De EHBO vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom bestaat sinds 1946. De vereniging heeft ruim 50 leden, 7 ereleden, enkele donateurs en het ledenaantal is flink groeiende . Regelmatig worden er voor de leden en andere geïnteresseerden herhalingslessen EHBO en AED/Reanimatie-avonden gehouden in het clubhuis van SC Millingen/ODIO, waarbij de instructeur samen met de Lotussen de lessen verzorgen. Ook zijn leden van de EHBO-vereniging op veel regionale evenementen aanwezig om, indien nodig, Eerste Hulp of Reanimatie te verzorgen. Naast het Bestuur wordt de EHBO-vereniging door meerdere personen op allerlei terrein ondersteund. In het Dagelijks Bestuur is een vacature van Secretaris ontstaan. De huidige secretaris heeft aangegeven te willen stoppen met het bestuurswerk. Voelt u zich geroepen om het Bestuur van de EHBO-vereniging op secretarieel terrein te assisteren en wilt u wat voor de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn-Kekerdom betekenen, dan is dit uw kans en reageer! Voor meer informatie over de inhoud van de functie kunt u vrijblijvend contact opnemen met de voorzitter van de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn-Kekerdom:   Alex Janssen 06 – 10434247 of per mail alexdoortje@kpnmail.nl.  Bestuur EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn – Kekerdom