24 april 2018

Aanhangwagen in ’t Meertje

Een oplettende voorbijganger heeft maandagmorgen de politie gewaarschuwd omdat in ’t Meertje langs de Dijkgraaf van Wijckweg, op de grens met Ubbergen en Nijmegen, een geladen aanhangwagen in het water lag. In de berm lagen diverse attributen, welke afkomstig waren van de aanhangwagen en allemaal afkomstig waren van vermoedelijk een bouwbedrijf. De politie is ter plaatse geweest en heeft een onderzoek ingesteld maar het werd niet duidelijk of de aanhangwagen daar gedumpt was, of misschien was losgeschoten van het trekkende voertuig of gestolen was. Maandagmiddag was er nog geen aangifte van diefstal gedaan, maar dat wil niet zeggen, dat de aanhangwagen niet gestolen is omdat voor het doen van aangifte een afspraak moet worden gemaakt. In ieder geval is de aanhangwagen door Houterman op het droge gehaald en de politie doet verder onderzoek. zie de foto’s