9 april 2018

Kandidaat-wethouder GroenLinks Berg en Dal.

Nelson Verheul is de kandidaat-wethouder voor GroenLinks Berg en Dal. De partij zal mogelijk samen met CDA Berg en Dal, Polderbreed en GVP een coalitie in de gemeente Berg en Dal gaan vormen. Verheul heeft een duidelijk profiel op duurzaamheid: van 2011 tot 2017 vertegenwoordigde hij GroenLinks als Statenlid (later: fractievoorzitter) in de Provinciale Staten van Gelderland. Op dit moment is hij senior adviseur op het gebied van energie en klimaat bij Rijkswaterstaat.  “Met Nelson kiezen wij voor iemand die zowel inhoudelijk als qua netwerk uitstekend uit de voeten kan met de belangrijke taak die onze gemeente wacht. Samen gaan wij op weg naar een duurzaam en klimaatneutraal Berg en Dal”, aldus Rona Vree, fractievoorzitter van GroenLinks Berg en Dal.