9 april 2018

80’s & 90’s party regio feest van allure in Millingen ad Rijn

Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. En die vrijheid vier je natuurlijk in De Natte. Voor de zevende keer in successie staat, juist op die avond, de spectaculaire de 80’s & 90’s party in de Natte agenda. Alle goede en foute hits uit die jaren zullen aan de lopende band aaneengeregen worden door DJ Mike & René. Het is natuurlijk weer een feest van herkenning die zijn weerga niet kent. De hele regio kijkt er ieder jaar weer naar uit. In het verleden resulteerden dit in een enorm harmonieus feestende menigte. Naast de prachtige nostalgische muziek zal er ook weer een flitsende licht en geluidsshow met twee mega led schermen in De Natte opduiken. Kijk, luister en huiver dus! Met een biertje in je hand, voel je, je weer een echte bengel in Hertog Jan land. Hoe mooi is dat! Aanvang 20:30 uur. De entree bedraagt maar € 5. Waar treffen we dit nog in de regio aan? Er niet bij zijn is dus geen optie. LET OP: kom vroeg naar de 80’s & 90’s party want VOL = VOL. Tot zaterdag 5 mei aanstaande.