4 maart 2018

Poging tot inbraak in de Pr. Mauritsstraat in Ooij

Een bewoner van een woning aan de Prins Mauritsstraat te Ooij ontdekte vanmorgen dat er, vermoedelijk met behulp van een schroevendraaier, was geprobeerd in te breken aan de achterzijde van de woning. Er was braakschade aan een kozijn en aan de achterdeur. Het vermoeden is dat men over de schuren is geklommen en zo in de achtertuin is terecht gekomen. De bewoner meldde dit via de BuurtwhatsApp. Oplettendheid is geboden.  Iets gezien of gehoord? Meld het aan de politie 0900-8844.

One Response to Poging tot inbraak in de Pr. Mauritsstraat in Ooij

  • Voor deze gasten wordt het ook wel heel gemakkelijk gemaakt.
    Veel containers staan achter de schuurtjes, gemakkelijk opstap voor deze personen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.