27 november 2017

Knalweekend van Anytime Fitness in Groesbeek

 Het zogeheten Knalweekend van Anytime Fitness in Groesbeek kent een goede start. Franchisenemer Hernanni Marchi laat DeGroesbeek.nl desgevraagd weten dat er op de vrijdag en zaterdag in totaal meer dan 100 nieuwe leden zich hebben ingeschreven. De sportschool gaat zich vestigen in het pand van de voormalig Aldi aan de Hoflaan in Groesbeek. Men is op dit moment druk bezig met de verbouwing en de opening is begin januari. De toekomstige leden kregen tijdens hun bezoek in het Knalweekend een korte rondleiding met informatie over de indeling van de sportschool. Meer informatie ontvangen zij op korte termijn. Leden kunnen zich ook zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur nog inschrijven tegen een korting van 23% op het maandtarief, waarmee de prijs op € 29,95 uit komt. Daarna zal er nog steeds tegen een lager tarief ingeschreven kunnen worden, maar naarmate de opening dichterbij komt zal ook de korting afnemen. Met de komst van Anytime Fitness telt Groesbeek in totaal drie sportscholen; Total Spirit en Active Studio zijn ook in het dorp gevestigd. Het aantal inschrijvingen ligt op meer dan 150, laat Marchi zondagavond weten. De verbouwing is rond de Kerst klaar en in de weken daarvoor volgt er nog een presale.


Nu nog de ingang van Anytime Fitness, maar die wordt tijdens de verbouwing verplaatst. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

 

l cZondwiFd IWyU db mhub