27 november 2017

D66 Berg en Dal presenteert kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hebben de leden van D66 Berg en Dal de volgorde van de kieslijst bepaald. Na de lijsttrekker Tessa Vorderman, staat Gerhard Boot op plek 2. Boot is een enthousiast en betrokken carrousellid met veel kennis en ervaring op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening en duurzaamheid. Op plek 3 staat Mark Franssen, in september carrousellid geworden en een jong en nieuw gezicht in Berg en Dal. Hij heeft veel ervaring in het sociaal domein. Op plaats 4 staat Jelbrich de Vries, campagnecoördinator voor D66 Berg en Dal. Zij is goed thuis in de Euregio en het onderwijs.  Tessa Vorderman was als lijsttrekker al in september gekozen door de D66 leden. ‘We zijn blij met deze evenwichtige lijst: een mooie mix tussen jong en oud, vrouw en man en tussen ervaren mensen en nieuwe gezichten, ieder met hun eigen expertise en een hoge dosis enthousiasme. We hebben betrokken mensen op onze verkiezingslijst uit de hele gemeente Berg en Dal, die zich graag inzetten voor al onze dorpskernen,’ aldus Vorderman.

 

 1. Tessa Vorderman – Beek
 2. Gerhard Boot – Beek
 3. Mark Franssen – Berg en Dal
 4. Jelbrich de Vries – Beek
 5. Jos Verstegen – Berg en Dal
 6. Michaëla Kaaij – Millingen aan de Rijn
 7. Roel Kerkhoff – Groesbeek
 8. Maud Heldens – Groesbeek
 9. Henny Morshuis – Millingen aan de Rijn
 10. Theo Bergen – Heilig Landstichting
 11. Emile Verstege – Ooij
 12. Tom Smit – Heilig Landstichting
 13. Perry Timmer – Beek
 14. Evert Ruiter – Ubbergen