29 september 2017

Vier nieuwe carrouselleden in gemeente Berg en Dal

Donderdagavond zijn in de raadzaal van het gemeentehuis in Groesbeek maar liefst vier nieuwe carrouselleden benoemd. Dat zijn Mark Franssen (D66 Berg en Dal), Daisy Menting (PvdA Berg en Dal), Susanne van Rooijen (Voor Berg en Dal) en Arnold Driessen (GJS Millingen aan de Rijn). Franssen is woonachtig in Berg en Dal en sinds vorig jaar lid van de lokale D66. Hij zal zich voornamelijk op de zorg gaan storten. Menting komt uit Groesbeek, is ook sinds vorig jaar lid van haar partij en studeert rechten. Van Rooijen woont in Beek-Berg en Dal, is vlak voor de zomer lid geworden van Voor Berg en Dal en werkzaam bij de Gelderse Sport Federatie (GSF). Onder andere sport zal dan ook haar aandacht gaan krijgen. Millingenaar Driessen zal zich vooral bezig houden met financiën en ruimtelijke ordening. De vier carrouselleden mogen namens hun fracties deel gaan nemen aan de zogeheten carrouselvergaderingen. Dat zijn een soort “voorvergaderingen” die twee weken voor de reguliere raadsvergadering plaatsvinden. Op de foto van links naar rechts: Daisy Menting, Arnold Driessen, Susanne van Rooijen en Mark Franssen.  Tekst en foto Remco Wildeman.