29 juni 2017

Verzorging 4 – Daagselopers in Millingen

De 101e editie van de 4 – Daagse van Nijmegen start dinsdag 18 juli en duurt tot en met vrijdag 21 juli 2017. Ook dit jaar is het mogelijk om zich in de week van de 4-Daagse elke avond te laten verzorgen, zodat u de volgende dag weer fris aan de start verschijnt. Samen met masseurs en blarenprikkers staat sportmasseur Alex Janssen voor u klaar voor de verzorging van blaren, voet, been en rug. Denk hierbij ook aan afplakken, tapen en masseren. Net als vorige jaren gebeurt deze verzorging elke avond in de kleedkamers en verzorgingsruimte van het clubhuis van SC Millingen / Odio op Sportpark De Hove in Millingen aan de Hoefseweg 21. Graag weten wij, wie er komt, want vol = vol…! Voor opgeven of meer informatie kunt u met Alex Janssen contact opnemen: alexdoortje@kpnmail.nl of 06 – 10434247.