7 juni 2017

Veteranendag gemeente Berg en Dal

Op donderdag 29 juni wordt de jaarlijkse Veteranendag gehouden in de gemeente Berg en Dal. Alle veteranen die in de gemeente Berg en Dal wonen, zijn hiervoor uitgenodigd. Bent u veteraan en woont u in de gemeente Berg en Dal, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u zich toch aanmelden voor deze dag. Stuur dan een mail naar Monique Wolsing via m.wolsing@bergendal.nl  of bel haar op telefoonnummer (06)146 23 125. Onder veteranen wordt verstaan: alle gewezen en ook actieve militairen met de Nederlandse nationaliteit die het Koninkrijk hebben gediend in oorlogsomstandigheden of daarmee overeenkomende situaties, inclusief vredesmissies in internationaal verband. De bijeenkomst vindt plaats in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944 -1945 in Groesbeek en duurt van 15.30 uur tot 18.00 uur. De veteranen worden door Burgemeester Slinkman en een gastspreker toegesproken. Daarna is er een gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Foto: Veteranendag 2016.