7 juni 2017

Geslaagd 4de internationaal E-Toernooi bij SC Millingen

Zondag 4 juni 2017 werd het 4de internationale E-Toernooi gehouden bij SC Millingen op Sportpark De Hove. Er werd gestreden om de E-League cup (1e klasse / 2e klasse) en om de Runners-Up Cup (3e klasse en lager). Er hadden zich 24 E-teams gemeld en ingeschreven voor dit jaarlijkse toernooi, waarvan 4 teams uit Duitsland. Al vroeg was de organisatie druk bezig met de eerste voorbereidingen, waarna rond 8.30 uur de eerste teams zich meldden. Rond 9.30 uur was er een teampresentatie voor de tribune, waarbij alle teams in het zonnetje werden gezet met hun clubvlag. Er werden mooie foto’s gemaakt door de plaatselijke en persoonlijke pers. Na de presentatie werd er begonnen met de wedstrijden. Met het zonnetje hoog aan de hemel werden er mooie duels uitgevochten. Tussen de bedrijven door was er een voetbaldartspel, waar ook leuke prijzen mee te winnen waren, aangeboden door Vergeer Montage. Nieuw was het Penaltypuntenspel. Iedere speler en trainer mocht 3x schieten op een puntendoek, waarna de punten per team werden opgeteld.  De prijzen werden uitgereikt door Jan Scholtens.  Zie de foto’s van Hans Driessen en Gerrie Gerritzen

Na de poulewedstrijden werd er gestreden om de ereplaatsen.
De finale in de E-League Cup ging tussen Arnhemse Boys E1 en Sporting Krommenie E2. Na een spannende strijd was het uiteindelijk Sporting Krommenie (0-1), die voor de 2e x de felbegeerde wisselbeker mee naar huis mocht nemen en zich kampioen van de E-League mag noemen. De Runners-Up Cup was een onderonsje tussen Duitse teams, SG HO/HA Kessel Asperden E1 en SV Rindern 1929 E1. SV Rindern was met 1-0 te sterk en won de wisselbeker.
De Organisatie wil de teams feliciteren met hun behaalde overwinning en persoonlijke resultaten. Alle teams kregen na afloop een mooie medaille (aangeboden door het JAC) en een mooie beker (aangeboden door de Supporters-vereniging). De 1e prijs van het Vergeer Montage voetbaldartspel ging naar Arnhemse Boys E1 en van het Penaltypuntenspel naar GSV Moers uit Duitsland.
Verder wil de toernooicommissie alle vrijwilligers, terreinmeesters E.H.B.O., J.A.C., kantinecommissie, supportersvereniging, Multimate, scheidsrechters, fotografen, Vergeer Montage en iedereen, die deze dag mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedanken.

Volgend jaar wordt het 5de internationale E-Toernooi gehouden op zondag 17 juni.

De toernooicommissie.