22 mei 2017

Dag 2 (zondag) van de Kaloramamars 2017.

Dit weekend was het weer Kaloramamars. De start en finish waren in het Kulturhus te Beek en de tocht was deze keer veranderd. Zo liepen de deelnemers nu ook over de Vlietberg in Ooij. Het was al weer de 79 editie en dit jaar liepen er weer meer wandelaars mee dan vorig jaar.  De organisatie had ook deze keer weer haar uiterste best gedaan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Bij Kalorama in Beek werden de lopers onthaald met muziek van het Tamboer en Lyra korps van de Politie Gelderland-Zuid, alsmede het huisorkest van Kalorama, Sjoeng. Op zaterdag liepen er 830 wandelaars mee en op zondag waren er 1360. Totaal hebben er 2190 wandelaars meegedaan en dat waren 100 wandelaars  meer dan vorig jaar. De opbrengst van de tocht komt ten goede aan de bewoners van Stichting Kalorama. In de afgelopen jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd dankzij de lopers. De organisatie kijkt terug op een geslaagd en zonnig wandelweekend. zie de foto’s