15 mei 2017

Richard Tissen uit Ooij overleden.

Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, is Richard Tissen uit Ooij, rustig in zijn slaap overleden. Richard werd slechts 45 jaar. We wensen zijn moeder, zijn zus en de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaartplechtigheid zal a.s. zaterdag, 20 mei, om 11.00 uur plaats vinden in het crematorium Waalstede te Nijmegen, Staddijk 130.

 

8 Responses to Richard Tissen uit Ooij overleden.

  • Lieve Familie Tissen.Ik wens jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.Tiny vd Brink.

  • Heel veel sterkte met dit grote verlies.

  • Gecondoleerd namens ons. Harriët en Michel. Heel veel sterkte gewenst voor de familie.

  • Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Harriët en Michel

  • Zonde van die aardige jongen. Een ramp voor zijn familie. Hij was in de buurt erg geliefd. Hij was voor iedereen behulpzaam. Hij heeft onlangs nog de elektrische installatie op het hondenveld van MTVUO nagekeken en vernieuwd, als vriendendienst. Wij zullen hem altijd gedenken.

  • Zonde … kende hem niet heel goed, maar leek me een heel aardige persoon. Ik kende hem vanuit zijn werk als elektromonteur bij Haerkens te Nijmegen. Ik kom daar met enige regelmaat. Ik heb Richard daar vorig jaar in sept. op een project bij SSHN Nijmegen (studentenhuisvesting) ontmoet. Sterkte voor familie en andere bekenden!

  • Heel veel sterkte gewenst met het verlies van Richard. 

  • Heel veel sterkte gewenst met het verlies van Richard. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.