16 mei 2017

Sjors Sportief in de gemeente Berg en Dal

Sjors Sportief in de gemeente Berg en Dal! Kennismaken met sport & sportverenigingen. Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat de gemeente Berg en Dal van start met het leuke en kindvriendelijke sportstimuleringsprogramma ‘Sjors Sportief’. Sjors Sportief richt zich op de leerlingen van de basisschool en is voor Verenigingen een goede manier om leden te werven. Door middel van Sjors Sportief geven we alle basisschoolkinderen na schooltijd de kans om kennis te maken met in diverse sporten zonder direct lid te hoeven worden. Alle sportverenigingen/sportaanbieders krijgen de mogelijkheid om hun sport & vereniging te promoten in het kleurrijke Sjors Sportief boekje, waarop kinderen zich vervolgens digitaal kunnen inschrijven. De deelname aan Sjors Sportief is onderdeel van de totale aanpak ‘Sportstimulering Berg en Dal’. Sjors Sportief is inmiddels in ruim 60 gemeenten een bewezen formule en zorgt voor een grote jeugdledenaanwas bij verenigingen. Ook is het de perfecte manier voor kinderen om hun talenten te ontdekken. Uw activiteit en de vereniging wordt geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjors Sportief boekje wordt in oktober 2017 op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging en sport! Deelname is gratis. Meld uw vereniging ook aan! Deze formule geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren op de diverse takken van sport en stimuleert kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij u vereniging nodig: de kennismakingscursus die u aanbiedt vormt het aanbod van Sjors Sportief. Uw activiteit en de vereniging wordt geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjors Sportief boekje wordt in oktober 2017 op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging en sport! Deelname is gratis. Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl zodat we er samen een succes van kunnen maken! Bent u geen vereniging, maar wilt u toch een sportactiviteit aanbieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met info@sjorssportief.nl

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.