13 april 2017

Basisschool Sint Martinus wint na strafschoppen – Schoolvoetbal Rayon ‘t Laag

Afgelopen woensdagmiddag 12 april 2017 streden 12 teams van de basisscholen uit Millingen aan de Rijn, Kekerdom, Leuth, Ooij en Beek-Ubbergen om de eerste plaats in het Schoolvoetbal Rayon ’t Laag op de sportvelden van VVLK in Leuth. Net zoals vorige week bij de jongens was er ook vandaag weer het Fair Play klassement. Het team dat volgens de organisatie en de scheidsrechters zich binnen en buiten het veld het sportiefst gedragen heeft zou deze prijs in ontvangst mogen nemen. De prijs bestaat uit een beker met daarbij voor iedere speelster een kortingsbon voor Amusementspark Tivoli in Berg en Dal. Na de poulefase werden er direct de finales gespeeld. De hoofdfinale ging deze keer tussen Op Weg 3 uit Ooij en Sint Martinusschool 3 uit Millingen aan de Rijn. Aan het eind van de spannende wedstrijd, stond er nog altijd 0-0 op het scorebord. Hierdoor moesten er strafschoppen genomen worden. Hier was Sint Martinusschool 3 net de sterkste en won met 1-3. Sint Martinusschool 3 mag door de winst, ’t Laag gaan vertegenwoordigen op woensdag 10 mei 2017 op de sportvelden van voetbalvereniging S.C.E. in Nijmegen. zie de foto’s  deel 1deel 2

‘t Bijenveld 1 uit Leuth heeft voor het eerst de Fair Play titel gewonnen. Zij hebben zich naar mening van de organisatie en de scheidsrechters zich het sportiefst gedragen.

De organisatie wilt nogmaals iedereen bedanken die op zijn/haar manier heeft bijgedragen tot het slagen van dit toernooi. In het bijzonder de voetbalvereniging VVLK met haar vrijwilligers/clubleden, onze scheidsrechters voor het fluiten van alle wedstrijden, de leid(st)ers/coaches van alle deelnemende teams en natuurlijk de teams zelf. Zonder jullie zou dit toernooi niet kunnen bestaan.

Voor wedstrijdschema en overig nieuws rondom het Schoolvoetbal ’t Laag kan men terecht op onze Facebookpagina. Voor algemene zaken rondom het Schoolvoetbal Gelderland-Zuid kan men terecht op www.schoolvoetbalgelderland-zuid.nl

Wij wensen Sint Martinusschool 3 veel succes in de volgende ronde bij het Schoolvoetbal Gelderland-Zuid.