13 april 2017

Uitreiking verkeersdiploma’s in Ooij.

Donderdagavond, 13 april, heeft burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal aan 23 van de 24 leerlingen van groep 7 (één was ziek thuis maar was wel geslaagd) van basisschool Opweg te Ooij het verkeersdiploma uitgereikt. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in de school. Deze keer voor het eerst in 38 jaar zonder de medewerking van Miengske Borremans van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Beek, Ooij, Ubbergen, die ziek thuis zat. Maar dat werd op goede wijze opgevangen door de leerkracht Geert Meeuwisssen, die een “verkeersexamen” had ingelast voor de ouders van de kinderen. Van de 24 leerlingen waren 9 Cum Laude (0 fouten) geslaagd. Een prima resultaat. De leerlingen hadden het afgelopen half jaar elke week verkeersles gehad van Henk Baron. Zij hadden afgelopen 6 april zowel het schriftelijk als het praktisch verkeersexamen afgelegd. De bedoeling is nu, dat ze het in de toekomst echt in de praktijk gaan brengen en voor een Veilig Verkeer gaan zorgen.zie de foto’s van Herman Leensen.