14 maart 2017

NLDoet dorpshuis De Sprong in Ooij.

Volgens goed gebruik waren er ook in en om de Sprong weer een tiental vrijwilligers die zich zaterdag 11 maart hebben ingezet om een paar hoognodige klussen te doen. Behalve het bestuur en een personeelslid waren ook Wim en Koen erbij om te helpen. Koen in het kader van zijn maatschappelijke stage voor school. De grootste klus was de verstopping en lekkage van het riool aan de voorkant van het gebouw. Gedeeltelijk kon deze worden opgelost, maar de ontstoppingsdienst moest er aan te pas komen. Daarnaast werden diverse kleinere klussen gedaan en schappen gemaakt in zaal Ooij, zodat die er weer opgeruimd uitziet. Een delegatie van de PvdA kwam ons verrassen met een lekkernij. Iedereen die zich heeft ingezet: dank je wel en hopelijk tot volgend jaar. Bestuur Dorpshuis de Sprong te Ooij.