25 februari 2017

Lies en Willy Verheijen 50 jaar getrouwd.

Op vrijdag 24 februari waren Lies en Willy Verheijen uit Ooij 50 jaar getrouwd. Dat vierden ze op zaterdag 25 februari in dorpshuis de Sprong te Ooij. Maar voordat het zover was kwam prins Jurgen van carnavalsvereniging de Deurzakkers uit Ooij hen (het zijn zijn oom en tante) nog even thuis feliciteren met dit jubileum.

One Response to Lies en Willy Verheijen 50 jaar getrouwd.

  • Ik wil Willie Verheijen feliciteren maar hij weet niet wie ik ben ik ben een oud collega van hem tenminste als ik de goede Willie Verheijen voor heb, volgens mij heeft hij vroeger gewerkt bij de IJZARON een sigaretten automaten fabriekje in Ubbergen mocht hij degene zijn die ik bedoel zou ik graag een keer een praatje willen maken ik ben Frans Kuijpers en woon in Groesbeek mijn mail is kuijpersfpj@kpnmail.nl hopelijk tot hoors. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.