28 december 2016

Politiekapel Gelderland-Zuid bij Kerstcircus Nijmegen.

Het Tamboer- en Lyrakorps van de Politiekapel Gelderland-Zuid trad dinsdagmiddag op in het  voorprogramma van het Kerstcircus, dat dit jaar voor de 7e keer in Nijmegen was neergestreken. Deze keer op een nieuwe locatie op het Jonkerbosplein. Nadat de muziek o.l.v. Mike de Geest was binnen gemarcheerd speelden ze hun mooie muziek in de piste van het circus, tot de echte voorstelling van het circus begon. En dat circus is zeker de moeite waard om te bezoeken. In de pauze was er voor de kinderen de mogelijkheid om een ritje op een kameel te maken. Er waren diverse acrobatische optredens, de clowns ontbraken niet en de vele dieren, zoals de paarden, slangen, een krokodil en de stieren zorgden er voor dat het publiek een prachtige show kreeg te zien. Het kerstcircus staat nog tm 3 januari in Nijmegen. zie de foto’s dl 1;  deel 2;  deel 3