27 december 2016

Leen Arens-Lamers uit Ooij overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op Tweede Kerstdag, op 91 jarige leeftijd, mevrouw Leen Arens-Lamers in Millingen aan de Rijn is overleden. Ze was sinds 2001 weduwe van Cor Arens en jarenlang woonden ze in Ooij aan de Prinses Beatrixstraat  als eerste huis naast het toenmalige politiebureau. De laatste jaren woonde ze in het Gasthuis St. Jan de Deo te Millingen aan de Rijn. We wensen haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaart is op vrijdag 30 december a.s. Er is om 10.30 uur een Eucharistieviering in de H. Hubertuskerk te Ooij, waarna ze zal worden begeleid naar haar laatste rustplaats op de begraafplaats bij de kerk.

One Response to Leen Arens-Lamers uit Ooij overleden

  • Heel veel sterkte deze dagen voor jullie. Thea Mondij
    Heel veel sterkte voor jullie deze dagen.
    Heel veel sterkte deze dagen voor jullie allemaal.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.