18 december 2016

Kerstmarkten Groesbeek

In Groesbeek werd zondagmiddag op twee plaatsen een kerstmarkt gehouden. Op het marktplein was een bad opgesteld met daarin 800 liter glรผhwein op een temperatuur van 38 graden Celcius. Daarmee wilde Groesbeek aangeven dat zij wijndorp zijn. Iedereen mocht in dit bad, maar daar bleek weinig animo voor. Wel vond de organisatie (Pluryn en de plaatselijke ondernemers) voormalig wijnkoningin Amanda van Ditshuizen en haar broer Gudio bereid om zich in het bad plaats te nemen. Ze kregen subiet aan glaasje wijn aangereikt en werden in bad geรฏnterviewd door Omroep Gelderland.  Overigens was de wijn in het bad niet geschikt voor consumpitie. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.  zie de filmpjes van Herman Leensen na “lees verder.”

zie filmpje 1 OchAarm

filmpje 2

filmpje 3

filmpje 4

filmpje 5

filmpje 1 Trente Plus